Bescherming van uw voertuig

Beschermfactor 

Met XPEL is niet enkel de lak langdurig bestand tegen krassen en chemische aantasting (door bv. zure regen of uitwerpselen van vogels), die diepe showroom glans van een nagelnieuw pareltje blijft ook zonder zorgen behouden.

 

Duurzaam 

XPEL staat te boek als zelfherstellend. Dit houdt in dat deze extreem duurzame folie na beschadiging opnieuw kan komen tot z’n oorspronkelijke staat door middel van verwarming.

 

Multi purpose 

Met XPEL beschermen we niet enkel de carrosserie maar ook het interieur van een voertuig, zoals de centerconsole, het dashboard en het aanraakscherm.

 

Vlotte applicatie 

We garanderen een efficiënte applicatie van voertuigen door onze uitgebreide database met voorgesneden ontwerpen. Op die manier zie je je verzekerd van een kostenefficiënte manier om het exterieur en interieur van je voertuig te beschermen, zonder de nood tot demontage.

 

Functioneel 

Maak opnieuw gebruik van je interieur zonder je zorgen te hoeven maken, of je altijd maar weer te storen aan gebeurlijke krassen of andere schade.

 

Garantie 

XPEL wordt verstrekt met een fabrieksgarantie tegen uitdrogen en vergeling van maar liefst 10 jaar! Daarenboven bieden wij bij Bogemans Sign & Wrap de garantie op een kostenefficiënte manier van lakbescherming, omdat de folie door z’n perfecte pasvorm nadien niet hoeft te worden bijgesneden. 

Openingsuren

Grimbergen

ma - vr

07:00 - 18:00