Keramische coating

Ceramic Guard 

Ceramic Guard is een uniek product op basis van het SiCarbon+ molecuul. Deze revolutionaire coating geeft een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Bovendien resulteert Ceramic Guard ook nog eens in een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak, wat een voertuig een flink premiumcachet biedt.

 

Bescherming 

Met Ceramic Guard-coating beschermen we de laklaag langdurig tegen de kwalijke gevolgen van UV- en zonlicht, chemicaliën, boom-hars, industriële vervuiling, zure regen, opspattend verkeersvuil en uitwerpselen van vogels.

 

Certified 

Gezien we te boek staan als gecertificeerd Ceramic Guard-specialist, kunnen we je bij Bogemans Sign & Wrap een standaardgarantie bieden van 3 jaar op het behandelde lakwerk.

 

Ceramic Guard 4life 

Met Ceramic Guard 4life kan je zelfs ook voor een nog langere garantieperiode opteren. Deze blijft geldig en wordt telkens vernieuwd, op voorwaarde dat je het voortuig jaarlijks in ons atelier een Ceramic Guard-controle en -onderhoudsbehandeling laat genieten, iets waar onze Ceramic Guard-specialisten voor instaan.

 

Prijzen

  • Klasse 1 - "Sapphire" (Premium)
  • Klasse 2 - "Quartz"
  • Klasse 3 - "Onyx"
  • Klasse 4 - "Pearl"

Openingsuren

Grimbergen

ma - vr

07:00 - 18:00