Belettering

  • Standaard belettering

Bij standaard belettering kan Bogemans Sign & Wrap naar wens alle zijden van een bedrijfsvoertuig voorzien met een logo en bedrijfsinfo. Standaard belettering is vele keren goedkoper dan een advertentie in een krant of magazine, terwijl het een onderneming veel langer en meer in de spotlights kan plaatsen.

 

  • Premium belettering

Wie kiest voor premium belettering, verlangt meer dan louter een logo en contactgegevens. Bij deze variant wordt de vereiste info immers verrijkt met één of meerdere grafische elementen in full color, of foto’s.

 

  • Half wrap

Zoals de naam doet vermoeden blijft de folie bij Half Wrap beperkt tot slechts een deeltje van het volledige voertuig. Maar vergis je niet: ook al gaat het slechts om een fractie, toch kan de aanblik van het integrale voertuig mits het juiste design ook vollédig anders zijn.

 

  • Full wrap

Wie opteert om zijn of haar bedrijfsvoertuig in te laten pakken, kiest voor een budgetvriendelijk alternatief ten opzichte van prijzig lakwerk. Via carwrapping ondergaat niet alleen de aanblik van een voertuig een fikse metamorfose, deze folie beschermt het voertuig in kwestie ook tegen steenslag, krassen of andere vormen van lakbeschadiging. Last but not least valt wrapping opnieuw te verwijderen, wat de techniek tot het ideale middel maakt voor promotionele doeleinden, zonder de doorverkoopwaarde van een voertuig te kelderen.

 

  • Design

Met vele voertuigen vol ervaring kan Bogemans Sign & Wrap je bijstaan in het ontwerp van de belettering van jouw auto, bestelwagen of integrale wagenpark. Eventueel afgestemd op het voertuig in kwestie, bezorgen we je met een glimlach het benodigde advies op vlak van kleur en vormgeving.

 

Openingsuren

Grimbergen

ma - vr

07:00 - 18:00